MODO Channel med VD Charlotte Gustavsson
Publicerad: 2015-03-11

Det jobbas på högtryck för den första matchen i Direktkvalet som för MODO Hockeys del inleds på måndag den 16 mars i Fjällräven Center. Under onsdagen kom även beskedet att 100 kr gäller som inträde i den första matchen. "Örnsköldsvik är en hockeystad och vi vill sträcka ut en hand och ge möjlighet för alla att komma till Fjällräven Center på måndag och hoppas att det blir fullt hus", säger VD Charlotte Gustavsson till MODO Channel.

MODO Hockey har idag beslutat att inträdet till den första matchen som spelas måndag den 16 mars kommer att vara 100 kr oavsett sitt- eller ståplats. Vi behöver dig på plats och vi behöver välfyllda läktare i Fjällräven Center!

Har du redan skaffat biljett till ordinarie pris är du välkommen in till oss med din biljett för att erhålla en gratis sittplatsbiljett till match nummer tre som spelas i Fjällräven Center söndag den 22 mars. Köpta biljetter gäller till matchen och samtliga säsongskort är giltiga för alla matcher i Direktkvalet. 

Du kan köpa din biljett till måndagens match för 100 kr på modo.ebiljett.nu eller hos våra ombud. Är du intresserad av att äta en bit mat i samband med match? Kontakta [email protected] för anmälan.

Spelschema i Direktkvalet

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson