En bra start i Direktkvalet - Ge hundra för MODO Hockey
Publicerad: 2015-03-11

Det är av största vikt med en bra start i Direktkvalet till SHL 2015/2016 som avgörs i bäst av sju matcher. Därför har MODO Hockey idag beslutat att inträdet till den första matchen måndag 16 mars blir 100 kr. Vi behöver ditt stöd och vi behöver dig på plats i Fjällräven Center!

MODO Hockey startar Direktkvalet med hemmamatch i Fjällräven Center den 16 mars mot Vita Hästen som blev laget som slutade på andra plats i slutspelsserien.

100 kronor för sitt- och ståplats i match ett

MODO Hockey har beslutat att inträdet till den första matchen som spelas måndag den 16 mars kommer att vara 100 kr oavsett sitt- eller ståplats. Vi behöver dig på plats och vi behöver välfyllda läktare i Fjällräven Center!

Hann du skaffa biljett till ordinarie pris är du välkommen in till oss med din biljett för att erhålla en gratis sittplatsbiljett till match nummer tre som spelas i Fjällräven Center söndag den 22 mars. Köpta biljetter gäller till matchen och samtliga säsongskort är giltiga för alla matcher i Direktkvalet. 

Du kan nu köpa din biljett för 100 kr på modo.ebiljett.nu eller hos våra ombud. Är du intresserad av att äta en bit mat i samband med match? Kontakta [email protected] för anmälan.

Samtliga säsongskort gäller

Samtliga säsongskort, oavsett slutspelstillägg eller inte, är giltiga under kvalet där även biljetter för 1921-klubben är giltiga. Gratis ståplats för ungdom gäller inte då det sedan tidigare är utannonserat att den kampanjen gällde SHL och grundseriematcherna i Fjällräven Center.

Biljettinformation samt ombud

Spelschema i Direktkvalet

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson