Så släpps biljetterna till de första semifinalerna!
Publicerad: 2022-04-04
INFORMATION
Det är ett stort intresse för biljetterna till semifinalserien mot Björklöven, som inleds hemma i Hägglunds Arena. Här följer viktig information för dig som vill vara på plats och se de inledande två matcherna, lördag den 9 april och måndag 11 april.

MoDo Hockey tog sig till semifinal genom att slå ut Kristianstad med 4–2 i matcher. Den fjärde vinsten bärgades på söndagskvällen på bortaplan och resultatet skrevs till 3–2.

Nu väntar semifinal och i och med att förstaseedade HV71 valde BIK Karlskoga som motstånd så kommer MoDo att ställas mot Björklöven i den andra semifinalen.

Precis som i kvartsfinalen är det bäst av sju som gäller och upplägget i matchserien är också H-H-B-B-H-B-H, där H står för hemma och B för borta. MoDo Hockey slutade på andra plats i grundserien och Björklöven på fjärde, vilket innebär att det är MoDo som har hemmaplansfördelen.

Matchserien ser ut som följer:

Lördag 9 april kl. 18.30: MoDo–Björklöven

Måndag 11 april kl. 19.00: MoDo–Björklöven

Onsdag 13 april kl. 19.00: Björklöven–MoDo

Fredag 15 april kl. 18.30: Björklöven–MoDo

(ev.) Söndag 17 april kl. 18.30: MoDo–Björklöven

(ev.) Tisdag 19 april kl. 19.00: Björklöven–MoDo

(ev). Torsdag 21 april kl. 19.00: MoDo–Björklöven

BILJETTINFORMATION

Det är redan ett enormt sug efter biljetter till hemmamatcherna i Hägglunds Arena och det är naturligtvis väldigt glädjande. Vi gör det här tillsammans och vi ska fortsätta vara mycket starka på hemmaplan!

Nedan följer information och hålltider gällande släppet av biljetter till semifinal 1 och 2, vilket är de två hemmamatcher som vi i skrivande stund är säkra på kommer att bli av.

MÅNDAG 4 APRIL KLOCKAN 12.00

Vid denna tidpunkt så inleds förtur till bokningen för personer som har säsongskort. Ditt säsongskort gäller givetvis precis som vanligt, men här får du också möjlighet att köpa extrabiljetter utöver ditt säsongskort. Du köper biljetter via den länk som du får mejlad till dig, eller i receptionen i Hägglunds Arena.

TISDAG 5 APRIL KLOCKAN 12.00

Från och med den här tidpunkten utökas förturen med följande kategorier: medlemmar i MoDo Hockey, medlemmar i supporterklubben Lumberjacks, samt alla som köpt biljett till någon av hemmamatcherna i kvartsfinalserien mot Kristianstad. Precis som för säsongskortsinnehavarna kommer alla att få ett mejl med mer information och en länk till biljettbokningen.

OBS! Du måste ha blivit medlem i MoDo Hockey senast 23.59 på måndag den 4 april för att kunna ta del av erbjudandet om förköp. All information om medlemskap hittar du här.

ONSDAG 6 APRIL KLOCKAN 12.00

Här öppnar vi upp biljettförsäljningen till allmänheten, förutsatt att det finns några biljetter kvar. Adressen till vår biljettsida är i vanlig ordning modo.ebiljett.nu. Det går också att köpa biljetter i receptionen i Hägglunds Arena.

Öppettiderna i receptionen är måndag-fredag 9.00-16.00.

Bokning av rullstolsplats sker via [email protected].

Frågor och funderingar? Mejla till [email protected].

Vi sände live i MoDo Channel på måndagen och sportchef Henrik Gradin, vd Johan Widebro och privatmarknadsansvarige Jonas Nilsson gästade i tur och ordning sändningen.

Se den i repris nedan.

{!A}

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist