Flera MODO-spelare uttagna för landslagsspel

20 juli 2018 22:57
Junior

Fem spelare från MODO Hockey är uttagna i bruttotrupperna för U18- och U20-landslagen. Det handlar om Tom Hedberg och Sebastian Walfridsson som är uttagna för spel med U20 i Kamloops, Kanada och Max Wahlgren, Joel Wahlgren och Marcus Nygren som alla tre är uttagna i Småkronorna som ska spela Hlinka Gretzky Cup.


För många spelare pågår den egna försäsongsträningen men för några av MODO Hockeys juniorer närmar det sig landslagsspel redan under slutet av juli. Småkronorna samlas redan den 27:e juli i Falun för att påbörja förberedelserna inför Hlinka Gretzky Cup som spelas i Edmonton, Kanada, den 6-11 augusti.

Till bruttotruppen är tre spelare från MODO Hockey uttagna, målvakten Marcus Nygren och forwards Max och Joel Wahlgren. Nygren är en av fyra uttagna målvakter och innan resan till Kanada ska de fyra målvakterna bli två.

Redan den 22:a juli samlas Juniorkronorna för avfärd till Kanada, närmare bestämt till Chilliwack, strax utanför Vancouver. Där kommer man ha ett landslagsläger under veckan innan man beger sig tre timmars bussfärd norrut till Kamloops, där 2018 års World Junior Showcase spelas.

I truppen finns två backar från MODO Hockey, Tom Hedberg och Sebastian Walfridsson. Lägret och turneringen är förberedande inför Junior-VM som spelas i samma område, spelplatserna är bestämda till Vancouver och Victoria.