Förlust med liten marginal
Publicerad: 2023-01-25
MATCHRAPPORT
Vi fick dessvärre kliva av isen lottlösa efter onsdagens match borta mot Brynäs. Hemmalaget sköt 2-1 i den tredje perioden och det kom också att bli slutresultatet.

MoDo var inte riktigt med från start och fick slita mycket i egen zon under första perioden; inte minst målvakten Lauren Bench som motade 17 skott och nästan spikade igen - men fick se en puck smita förbi sig med mindre än två minuter kvar.

Efter det följaktliga paussnacket kom MoDo ut som ett klart bättre lag i andra perioden och det dröjde heller inte länge förrän Lina Ljungblom höll sig framme och skickade in sitt 15:e mål för säsongen.

Tyvärr blev det dock inte någon poäng i bagaget då Brynäs avgjorde i tredje perioden, en period som var böljade fram och tillbaka och där MoDo lika väl kunde ha dragit det längsta strået.