Laddat för Hockeyfredag i sista omgången

6 mars 2019 13:05
Helldorado spelar på Efterfest i Guldbaren
Arena

På fredag är det dags igen för det omåttligt populärt konceptet med Hockeyfredag. Med start redan från 16:00 och After Work vidare till matchen mellan MODO Hockey och Västerås innan kvällen avslutas med Efterfest i entréhallen där bandet Helldorado spelar - Fira in helgen tillsammans med oss!


Det är fullt pådrag inför Hockeyfredag den 8 mars när Västerås kommer på besök för match mot MODO Hockey i den sista omgången av HockeyAllsvenskan 2018/2019. Vi minns med glädje tillbaka till förra fredagens hockeyfest i Fjällräven Center när Björklöven var på besök och vi efteråt kunde fira segern tillsammans utanför Guldbaren.

Som vanligt under Hockeyfredag så erbjuder vi AW redan från 16:00 där platser finns kvar för drop-in till mat i Guldbaren. Efter matchen är det full fart i entréhallen där bandet Helldorado trampar ner gasen direkt efter slutsignalen. Precis som vanligt väntar även Fans Corner där entréhallen kommer att bli Örnsköldsviks största mingelyta.

Har du inte redan biljett till matchen är det hög tid att besöka något av våra ombud i Örnsköldsvik med omnejd, eller surfa in på modo.ebiljett.nu

Fira in helgen tillsammans med oss!