Tre spelare skriver seniorkontrakt
Publicerad: 2021-05-07
Dam
Under fredagen blev det klart att tre juniorer skriver seniorkontrakt med MODO Hockey. ”Väldigt roligt att skriva kontrakt med dessa tre, ser fram emot att få fortsätta utveckla dem i vår miljö”, kommenterar Björn Edlund.

Talangutvecklingen fortsätter och tre unga lovande spelare skriver nu seniorkontrakt. De spelare det handlar om är Ebba Tärnfjord, Julia Perjus och Tea Lökke – Nyberg.

– Alla tre spelare går eller har gått via NIU och det känns fantastiskt roligt att knyta upp dem på seniorkontrakt och kunna fortsätta deras utveckling, kommenterar Björn Edlund och fortsätter:

– Ebba går ut hockeygymnasiet nu och vi har skrivit en förlängning över den kommande säsongen. Hon har bra spelsinne med ett grymt skott och bra teknik, ska bli spännande att följa hennes utveckling den kommande säsongen.

– Julia börjar sitt andra år på hockeygymnasiet till hösten och har redan visat framfötterna och vill vara med om att slåss om en plats i seniorlaget. Hon är stark med pucken och duktig på att se spelet och lösa svåra situationer som uppstår.

– Tea påbörjar sitt sista år på hockeygym, hon visade redan under föregående säsongen att hon är beredd att jobba hårt för att fortsätta utvecklas och tampas om plats i laget. Hon är väldigt ambitiös och träningsvillig samt skridskostark vilket gör att hon går en spännande framtid till mötes, avslutar Björn Edlund.

Ebbas respektive Teas kontrakt är skrivet över den kommande säsongen medan Julias kontrakt sträcker sig över de två kommande säsongerna.

Kontraktsöversikt 2021/2022

Rickard Edblad