Björn Edlund inför första matchen i playoff till SDHL
Publicerad: 2020-02-25
Dam
Det är dags för bäst av tre-serien mot Skellefteå AIK i playoff till SDHL 2020/2021 där MODO Hockey inleder med match ett på bortaplan i Skellefteå Kraft Arena på onsdag kväll. "Det känns spännande med en ny situation både för mig och för majoriteten av spelarna", kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Björn Edlund till MODO Channel inför matchen.

MODO Hockey slutade på en nionde plats i SDHL 2019/2020 vilket innebär kvalspel för plats i SDHL den kommande säsongen. Efter kval till playoff blev motståndarna i bäst av tre-serien Skellefteå AIK. Matchserien startar på bortaplan med match ett på onsdag kväll i Skellefteå Kraft Arena.

– Det kommer att bli en spännande utmaning som väntar oss där vi haft en plan med att behålla tempot från SDHL och har därför tränat intensivt och i högt tempo under den senaste veckan. Vi vill bygga på energi, kommenterar Björn Edlund till MODO Channel inför matchen och fortsätter:

– Vårt fokus ska ligga på att föra matcherna där vi vill besegra dem genom fart och tempot där vi direkt vill sätta ett högt tempo och vara det spelförande laget. Vi har koll på Skellefteå då de mött vårt damjuinorlag under säsongen.

Läget i MODO Hockey

MODO Hockey förväntas ställa upp med samma lag som i avslutningen av SDHL där Amanda Ahlm och Katia Clement Heydra båda tvingas till fortsatt vila på grund av hjärnskakningar.

{!B}

Till MODO Channel för fler klipp

Fortsättning av matchserien på hemmaplan

MODO Hockey har hemmaplansfördel i bäst av tre-serien och därför spelas den andra matchen samt en eventuell tredje och avgörande match på lördag och söndag i Fjällräven Center. Nedsläpp är 16:00 i lördagens match 2 och biljetter finns ute till förköp. Har du säsongskort i SDHL gäller dessa även under playoff.

Biljetter finns ute på modo.ebiljett.nu

Press och kommunikation, MODO Hockey Frank Eriksson