Lauren Wildfang klar för MODO Hockey
Publicerad: 2018-07-26
Dam
MODO Hockey kan glädjande meddela att Lauren Wildfang är klar för MODO Hockey säsongen 2018/2019. "Vi är oerhört glad över att kunna presentera Lauren. Trots sin unga ålder har hon erfarenhet från både nationella och internationella mästerskap som hon kan ta med sig till oss," säger sportchef Björn Edlund.

Lauren Wildfang kommer senast från fyra säsonger i Colgate University där hon gjort 79 poäng på 135 matcher. Nu står det klart att den 22-åriga backen är klar för MODO Hockey.

– Jag är väldigt glad över att få chansen att fortsätta min hockeykarriär i Sverige och att jag får chansen att spela för ett framgångsrikt lag som MODO Hockey. Det är ett helt nytt äventyr att få spela i Sverige och få fortsätta min utveckling. Jag ser väldigt mycket fram emot att få komma till MODO Hockey, säger Lauren Wildfang.

Sportchef Björn Edlund förklarar att Wildfang är en lugn och säker back som även levererar mycket poäng.

– Lauren är en tvåvägsback med ett enormt lugn, är väldigt positionssäker och riktigt bra i spelet mot puckförare. Samma lugn besitter hon med pucken, oavsett om det är i egen zon eller längs offensiv blålinje. Det är en spelare som är väldigt nyttig i alla spelformer, har en bra attityd och härlig energi, säger Björn Edlund.

Kontraktet gäller över säsongen 2018/2019.

Kommunikatör, MODO Hockey Robin Hedqvist