Laddat för #premiärveckan
Publicerad: 2018-09-14
Nyhet
Nästa vecka är fullbokad med aktiviteter och direktsändningar i MODO Channel. Premiären av HockeyAllsvenskan äger rum på fredag kväll i Umeå innan både herr- och damlaget premiärspelar i Fjällräven Center på söndag den 23 september. Här kan du se var du träffar oss under #premiärveckan

Äntligen är det dags! Nästa vecka är #premiärveckan i Fjällräven Center då både herr- och damlaget spelar sina första matcher i hemmaborgen. MODO Channel direktsänder dessutom under varje dag nästa vecka med gäster i studion och uppsnack inför matcherna i helgen.

Se MODO Channels livekalender för nästa vecka

Under måndag sker HockeyAllsvenskans upptaktsträff och på följande platser kan du senare under veckan även träffa spelare och ledare från representationslagen:

Tisdag 18/9 Espresso house 18:00-20:00

Kom förbi och ta en fika med några av spelarna i MODO Hockey och snacka om den kommande säsongen, få information om säsongskort och passa på att ta en autograf. Vi ser fram emot att träffa er på Espresso house som ligger vid Stora Torget i Örnsköldsvik.

Onsdag 19/9 Uppesittarkväll 20:00-22:00

Mittmedia sänder live från Guldbaren som byter skrud till café under onsdag kväll. Välkommen att se sändningen utan kostnad på plats utanför Guldbaren där Tobias Enström, Björn Hellkvist, Oscar Hedman, Daniel Sylwander och Micke Sundlöv gästar programmet. Eftersom MODO Hockey möter Brynäs i SDHL kommer du även att kunna se matchen på plats i Guldbaren. Välkomna!

Torsdag 20/9 Intersport 16:00-18:00

Intersport är MODO Hockeys samarbetspartner när det gäller souvenirer i rött, vitt och grönt. Under torsdag eftermiddag träffar du spelare från herr- och damlaget i Intersports butik på hamngatan i Örnsköldsvik. Passa på att klä upp dig för #premiärveckan då du får 20% på alla MODO-souvenirer om du handlar från någon av spelarna. Välkommen!

Häng med Lumberjacks till Umeå

Till premiärmatchen mot Björklöven på fredag den 21/9 har supporterföreningen Lumberjacks 299 stycken ståplatser att tillgå på kortsidan, vilket borgar för möjlighet till hög stämning. Biljetterna går åt i rasande fart - Läs mer på Lumberjacks hemsida om hur du enklast köper din biljett och stöttar MODO Hockey på plats.

Boka resan på Lumberjacks hemsida

{!A}

Hemmapremiär på söndag med dubbla matcher

På söndag smäller det sedan i Fjällräven Center när MODO Hockey först möter SDE i SDHL och pucken släpps 12:00. Biljetter till den matchen köps på plats i entrén.

Med nedsläpp 17:30 ställs sedan MODO Hockey mot Almtuna i hemmapremiären av HockeyAllsvenskan 2018/2019. Vi uppmanar alla att komma i tid till matchen då vi inför nedsläpp har en ceremoni ute på isen. Per Svartvadet är på plats för att låna ut sitt nummer till lagkapten Tobias Enström och det kommer att ske inför nedsläpp under högtidliga former!

Förköp din biljett på modo.ebiljett.nu för att unvika kö på matchdagen.

Nu laddar vi för #premiärveckan och missa inte att säsongskort till såväl SDHL som HockeyAllsvenskan är det överlägset mest privärda sättet att följa MODO Hockey på hemmaplan den kommande säsongen!

Säsongskort till SDHL och HockeyAllsvenskan 2018/2019

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson