Information och frågestund på måndag i MODO Channel
Publicerad: 2020-09-25
Nyhet
Efter torsdagen står det klart att den HockeyAllsvenska premiären nästa helg tyvärr kommer att spelas inför maximalt 50 åskådare i Fjällräven Center. MODO Channel kommer på måndag att direktsända med start 13:00 för att informera om läget i föreningen och vad som händer framåt. MODO Hockeys VD Johan Widebro är på plats och du kan redan nu ställa dina frågor till programmet.

MODO Channel är MODO Hockeys web-TV där du kan följa våra representationslag på nära håll med intervjuer inför alla matcher i SDHL och Hockeyallsvenskan. De klippen kan du se utan kostnad, men genom att teckna abonnemang i MODO Channel Premium får du även tillgång till försäsongsmatcher vi direktsänder, samtliga reportage och intervjuer och även det populära "Eftersnack" direkt efter herrlagets matcher på hemmaplan och andra utvalda matcher under säsongen. Allt detta får du med ett MODO Channel-abonnemang samtidigt som du stöttar MODO Hockey.

Klicka här för att teckna MODO Channel Premium.

Direktsändning med frågestund på måndag

På måndag den 28 september tänder vi studiolamporna och direktsänder från Fjällräven Center. MODO Hockeys VD Johan Widebro är på plats i studion och vi kommer att räta ut frågetecken, informera om läget i föreningen samt ta emot frågor från er tittare. Ni kan redan nu ställa era frågor i kommentarsfältet till sändningen.

{!A}

Till MODO Channel

Press och kommunikation, MODO Hockey Frank Eriksson