En vecka kvar - Säsongskortserbjudandet Återväxten för samtliga matcher
Publicerad: 2016-05-24

Säsongskort Återväxten innebär att du har garanterad plats under samtliga MODO Hockeys matcher säsongen 2016/2017 inkluderat träningsmatcher, grundseriematcher i HockeyAllsvenskan inklusive fortsättningsspel. Tecknar du säsongskortet Återväxten erhåller du även ett matchkort laddat med fem extra matchbiljetter till valfria matcher, ditt namn på ett träd i Fjällräven Centers entréhall och på modohockey.se, en mössa samt chans till vinst av fina priser som lottas ut bland alla som tecknar erbjudandet. Det återstår nu endast en vecka av erbjudandet att boka din garanterade plats till MODO Hockeys samtliga matcher 2016/2017 då sista datum att teckna kortet är tisdagen den 31 maj.

Förläng eller teckna säsongskort Återväxten

För att teckna säsongskort Återväxten eller förlänga ditt befintliga säsongskort kontaktar du biljettavdelningen på Fjällräven Center. Antingen besöker du oss på plats mellan 08:00-17:00, ringer på 0660-21 66 10 eller skickar ett mail till [email protected].

För dig som har ett säsongskort som är möjligt att förlänga kan du på egen hand administrera ditt innevarande säsongskort på modo.ebiljett.nu. För dig som har ett säsongskort men vill eller tvingas byta plats är du välkommen att kontakta eller besöka biljettavdelningen då platser som inte förlängs den 31 maj kommer att släppas upp till försäljning.

Från 338kr/mån. för säsongskort Återväxten 

Erbjudandet är baserade på den förra säsongens populära "Supererbjudande".

  • Säsongskortet gäller till samtliga MODO Hockeys matcher i Fjällräven Center säsongen 2016/2017.

  • Du visar ditt stöd till MODO Hockey i med- och motgång där du får ditt namn på ett träd med ”Återväxten” i Fjällräven Centers entréhall samt på modohockey.se.

  • Vid tecknade ingår ett matchkort laddat med ytterligare fem biljetter i den kategori du tecknat för säsongskortet (Sittplats eller ståplats). Biljetterna är fria att använda eller ge bort till valfri match.

  • De 1400 första som tecknar säsongskort Återväxten erhållen en mössa med budskapet utan extra kostnad.

  • Vid tecknande av säsongskort Återväxten är du med i utlottningen av middagspaket till match 2016/2017, presentkort lunch i Guldbaren, presentkort lunch i Restaurang Victory, biljettpaket till kommande sommarfesten Örnsköldsvik Kalaset samt signerade matchtröjor från MODO Hockey.

Över 750 personer har redan bestämt sig och tecknat säsongskortet Återväxten. Det erbjuds flera förmånliga sätt att betala ditt kort med 60 dagars faktura för endast 35kr i faktureringsavgift, eller genom månadsbelopp fördelat på 6 eller 12 månader.

All information samt priser för säsongskortet Återväxten 2016/2017

Villkor för säsongskort Återväxten 2016/2017

Erbjudandet med säsongskort Återväxten gäller till och med 31 maj 2016. För dig som har säsongskortsplats i Fjällräven Center kommer din stol att vara reserverad till och med 31 maj 2016 innan den släpps till försäljning. All betalning sker antingen via direktbetalning med kort eller via Svea Ekonomi mot faktura eller avbetalningsalternativ på sex eller tolv månader. Sedvanlig kreditprövning görs av Svea Ekonomi AB. Uppläggnings- och aviseringsavgift tillkommer på månadsbetalningar.

Säsongskort Återväxten och medföljande premier hämtas på Fjällräven Center när modohockey.se meddelar att säsongskorten finns för avhämtning, modohockey.se meddelar även vinnare av de olika priserna som lottas ut efter den 31 maj 2016. Övriga rabatter kan ej kombineras med detta erbjudande.

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson