Björn Edlund inför söndagens match mot AIK
Publicerad: 2018-11-17
Dam
MODO Hockeys damer inledde helgen med att slå Leksand på hemmaplan, nu väntar nästa match när man avslutar helgen med att ta emot AIK hemma i Fjällräven Center. "Vi har haft en bra träning idag, så det känns bra. Det var en tuff match igår så det var skönt att få köra ur gårdagen och ladda om inför imorgon", säger Björn Edlund.

Det blev en drömstart efter uppehållet för MODO Hockeys damer, under fredagen slog man Leksand med 7-4. Nu väntar AIK under söndagen och huvudtränare Björn Edlund tror att det blir ett fartfyllt möte.

– Jag tror att AIK kommer stå för en intensiv ishockey här imorgon. De kommer komma hit för att försöka ta revansch från senast när vi mötte dem i Stockholm. Vi måste vara på tå direkt imorgon och vara väldigt noggrann i det vi gör, säger Björn Edlund.

AIK spelar hela tre matcher under helgen där man mött Luleå/MSSK både under fredagen och lördagen. Men att motståndarna kan vara trötta under söndagen, det tror han inte på.

– Det är klart man kan tänka sig att de kan vara lite trött imorgon, men det har visat sig att så är inte fallet. AIK är så pass vältränade och har gjort det här förr. Så de kommer ha hög fart och det kommer bli en rolig tillställning, säger han.

Med en riktigt bra match mot Leksand igår, och en bra träningsdag under lördagen så känner huvudtränaren att laget är väl förberedda inför matchen mot AIK.

– Det känns väldigt positivt. Jag tycker att gårdagen, bortsett från de första femton minuterna, var riktigt bra. Vi gör en skitbra hockeymatch och det är väldigt kul att se när yngre spelare kliver fram och tar för sig. Så jag är jätteglad över gårdagen, och ser fram emot matchen mot AIK, avslutar Björn Edlund.

Kommunikatör, MODO Hockey Robin Hedqvist