Publikfest väntar – 5500 biljetter sålda till derbyt
Publicerad: 2021-10-19
DERBYDAGS
Vi skriver 19 oktober vilket innebär att det nu är tio dagar kvar till det emotsedda derbyt mot Björklöven hemma i Hägglunds Arena. I skrivande stund har vi passerat 5500 sålda biljetter och vi går mot fullsatt.

Har du inte säkrat biljett till matchen är det med andra ord hög tid att göra det nu. Biljetterna går åt i rask takt och frågan är nog inte om, utan när, vi får sätta "lapp på luckan" och konstatera att det är slutsålt. Restaurangen är sedan länge fullbokad och detsamma gäller logeplan.

Notera att nedsläpp sker klockan 20.30, i och med att derbyt avslutar en SuperFredag i HockeyAllsvenskan.

Vi räknar också med en riktig superkväll i Hägglunds Arena, där vi tar oss an rivalen Björklöven utan restriktioner på läktarna, för första gången sedan den 9 november 2019.

Arenan öppnar redan klockan 18, med möjligheter till både mat och dryck för besökarna. Trubadur Patrik Forslund, känd från Pink Hink, spelar i Timeout före och efter matchen, och efter slutsignalen blir det även efterfest i Guldbaren, samt uppträdande från Tryckförbandet i entréhallen.

Allt som allt blir det en derbyfest som heter duga! Säkra din biljett nu på modo.ebiljett.nu.

Vad gäller returmötet i Umeå dagen därpå, den 30 oktober, är det vår supporterförening Lumberjacks som förfogar över biljetterna på bortasektionen i Winpos Arena.

På deras hemsida lumberjacks.se finns nu information om hur du går till väga om du vill lägga beslag på biljett och/eller resa med Lumberjacks till Umeå.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist