Hans Särkijärvi inför bortamatchen mot Pantern

26 februari 2018 16:00
Herr

MODO Hockey reser till Malmö på tisdag för att möta IK Pantern i omgång 49 av HockeyAllsvenskan 2017/2018. "Det handlar om endast en sak och det är att vinna och vinna till varje pris", kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Hans Särkijärvi till MODO Channel inför matchen.


MODO Hockey spelade den senaste matchen mot Södertälje förra måndagen och har sedan dess tränat, tagit någon dag ledigt innan träning återupptagits igen. Eftersom Melodifestivalen intog Fjällräven Center i förra veckan och helgen har isträningarna skett på MODO-hallen.

– Fokus på dagens träning var fart, intesitet och spelet i boxplay och powerplay, kommenterar Hans Särkijärvi till MODO Channel och fortsätter:

– Vi har tränat direkt efter matchen senast under 3-4 dagar innan vi vilade. Sen gick vi gick på hårt från söndag igen och körde ispass då och idag. Det har varit snabb is i MODO hallen, men samtidigt blir det även mycket snö och över lag inte alls lika bra is som i Fjällräven Center.

Viktig vecka väntar med start tisdag

MODO Hockey har tre matcher i den här veckan där tisdagens match mot IK Pantern följs av två hemmamatcher. De tidigare mötena mot IK Pantern har alla slutat med förlust inför den fjärde drabbningen på tisdag kväll.

– Det är viktiga matcher verkligen hela veckan så det gäller att vi fortsätter att förbereda oss och jag tycker vi kommer väl preparerade inför tisdagens bortamatch. Pantern är ett bra lag och även om jag säger samma sak inför nästan varje match är det på det sättet att alla lag slår alla kors och tvärs i den här serien. Pantern har spelat stabilt över tid, har gjort det bra och är ett bra lag, avslutar Särkijärvi.

Läget i MODO Hockey

Martin Röymark är tillbaka i truppen och tränar med laget efter OS-turneringen. I övrigt tas laget ut på matchdagen.

Till MODO Channel

Två hemmamatcher väntar i helgen

Tisdagens bortamatch följs av två hemmamatcher där Almtuna gästar på fredag kväll innan matchen mot Timrå 16:00 på söndag blir den sista hemmamatchen i HockeyAllsvenskans grundserie. Fredag sker Efterfest med livemusik medan söndagen innebär familjetema i Fjällräven Center med bland annat familjebuffé i Restaurang Victory.

Biljetter till matcherna på modo.ebiljett.nu