MODO vann åter mot Göteborg
Publicerad: 2020-10-18
Dam
Helgens andra match för MODO Hockey i SDHL spelades även den mot Göteborg och det slutade med seger 3-1 där MODO Hockeys mål gjordes av Lore Baudrit, Jaycee Magwood och Amanda Ahlm.

MODO Hockey tog för andra matchen i rad emot Göteborg HC i SDHL. Lördagens seger med 4-2 följdes upp med en mer tillknäppt match där MODO had svårare att forcera Göteborgs försvar än vad fallet var under lördagen.

Den första perioden slutade 0-0 målmässigt men perioden gick klart i MODO Hockeys favör spelmässigt. Hemmalaget skapade flest chanser men lyckades alltså inte få in pucken.

Matchens första mål kom i stället i spel fem mot fyra i den andra perioden då Lore Baudrit tog hand om en retur från nära håll och gav med det hemmalaget ledningen med 1-0. MODO fortsatte dominera matchen spelmässigt.

Magwood med sitt tredje för helgen

Tidigt i den tredje perioden kvitterade Göteborg och gästerna jämnade med målet ut matchen även spelmässigt, där man skapade flera chanser framför Viktorije Svejdova i MODO Hockeys mål.

Men MODO tog åter tag i taktpinnen och när Jaycee Magwood fick fritt skottläge i powerplay så satte hon 2-1 högt, Magwoods tredje mål för helgen. Göteborg pressade sedan hårt för att få till ytterligare en kvittering men i stället kunde Amanda Ahlm lyfta in ett skott från blå som på något sätt letade sig in bakom en skymd Göteborgsmålvakt.