Björn Edlund inför helgens hemmamatcher
Publicerad: 2019-12-05
Dam
MODO Hockey har två raka hemmamatcher den kommande helgen i SDHL när laget drabbar samman mot AIK på fredag och SDE på lördag. "Vi vill få upp kampmomenten inför matchen och det är en bra energi i gruppen", kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Björn Edlund till MODO Channel inför matchen.

MODO Hockey har två hemmamatcher på lika många dagar när mötet på fredag 18:00 mot AIK följs upp av matchen mot SDE på lördag där nedsläpp sker 16:00. MODO Hockeys huvudtränare Björn Edlund ser fram emot matcherna:

– Vi måste vara diciplinerade då vi tränare har kollat mycket video efter de senaste matcherna och sett att vi tenderar att gå ifrån det vi bestämt att vi ska göra. Det är en sak som händer när det är en tyngre period, men vi måste lita på processen vi är i, kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Björn Hellkvist till MODO Channel inför matchen och fortsätter:

– Det behöver inte vara så snyggt hela tiden utan det gäller för oss nu att grisa oss till både mål och segrar nu i helgen. Vi gillar att spela på hemmaplan där vi har rutinerna, bättre möjligheter att förbereda sig och vi känner till vår is och vår hemmapublik. Vi ser fram emot helgen!

Läget i MODO Hockey

MODO Hockey har alla spelare att tillgå och kommer till spel med ordinarie trupp i helgens matcher.

{!C}

Förköp dina biljetter

Enklaste sättet att köpa biljetter till matcherna i SDHL är via våra ombud eller på modo.ebiljett.nu. Entré går även att lösa i Fjällräven Center på matchdagen. Varmt välkommen!

Press och kommunikation, MODO Hockey Frank Eriksson