Sista dagen för kampanjen på säsongskort!
Publicerad: 2022-06-03
INFORMATION
I dag, fredag den 3 juni, går vi i mål med vår kampanj för säsongskorten på sittplats. Teckna under dagen så ingår flera förmåner – inte minst alla slutspelsmatcher!

Måndag den 16 maj släppte vi säsongskorten för HockeyAllsvenskan och SDHL säsongen 2022/2023 på rodavitagrona.se. Dessa första veckor har vi haft en startkampanj, och intresset för att säkra upp ett säsongskort har varit större än på många år!

Vid midnatt i dag går vi i mål med kampanjen – och har du inte något säsongskort i nuläget finns det mängder med skäl till att fixa ett under dagen.

Detta ingår:

  • Alla slutspelsmatcher
  • Alla träningsmatcher
  • Du får förtur på extrabiljetter till utvalda matcher
  • Du är med i utlottningen av en signerad matchtröja
  • Du kan plocka ut sex pottbiljetter gratis vid utvalda matcher (gäller HA)
  • Du får MoDo Channel Premium till och med 30 april 2023 (gäller HA)

Utöver dessa, rent formella, förmåner innebär köp av ett säsongskort att du alltid har en given plats i gemenskapen och är en del av stämningen i Hägglunds Arena. För spelarna och ledarna betyder det massor när riktiga MoDo-hjärtan sluter upp och visar sitt stöd.

Det är ju också, helt enkelt, så att hockey ses bäst live.

Till säsongen 2022/2023 kommer vi att ha en helt ny arenaupplevelse, med en toppmodern mediakub och 225 meter LED-band runtom i Hägglunds Arena. Detta kommer att innebära ett stort lyft för inramningen och är ytterligare en mycket god anledning till att skaffa ett säsongskort.

Så surfa in på rodavitagrona.se och säkra din plats nu!

I detta startskede har det enbart varit möjligt att köpa säsongskort på sittplats. Ståplatskorten för HockeyAllsvenskan kommer till försäljning i augusti, och det av anledningen att vi håller på att ta fram en ny paketering för just ståplats.

Märk väl: Även för ståplats kommer vi att ha en startkampanj och alla förmåner som har ingått nu kommer även att ingå i den kampanjen. Även alla slutspelsmatcher, alltså.

Mot en ny, härlig säsong i Hägglunds Arena. Välkommen!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till [email protected].

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist