Hockeyfredag mot Vita Hästen

7 februari 2019 14:30
Efterfest i Guldbaren med Midnight Express
Arena

När MODO Hockey tar emot Vita Hästen i Hockeyallsvenskan är det 'nyligen dags igen för Hockeyfredag i Fjällräven Center. Arenan öppnar 16:00 för AW och direkt efter slutsignalen är det livemusik med Midnight Express på scenen - Kom och fira in helgen tillsammans med oss!


Det var över två månader sedan MODO Hockey senast spelade en hemmamatch i Fjällräven Center på en fredag och därför är det riktigt efterlängtat när Hockeyfredag är tillbaka! Nu på fredag tar nämligen MODO emot Vita Hästen för match i HockeyAllsvenskan och som alltid när det är just fredagsmatch är det full fart inför och efter i entréhallen.

Redan från 16:00 är det AW i Guldbaren med bra priser på såväl mat som dryck. Ta med dina vänner och mingla, ladda för matchen eller bara vara i händelsernas centrum i Örnsköldsviks största mötesplats.

Biljetter kostar 199kr för sittplats

Vi erbjuder prisvärda familjebiljetter och rabatterade priser för såväl ungdomar som pensionärer. Biljetterna till matchen i HockeyAllsvenskan hittar du hos våra ombud i Örnsköldsvik med omnejd samt på modo.ebiljett.nu.

Varmt välkommen på match i Fjällräven Center!