Tung förlust borta mot Timrå i J18 Elit Norra
Publicerad: 2018-10-02
Junior
MODO Hockey inkasserade sin första förlust för säsongen i J18 Elit Norra när man på under tisdagskvällen förlorade med 4-0 på bortaplan mot Timrå IK efter periodsiffrorna 0-0, 2-0, 2-0.MODO

MODO Hockey reste till Timrå under tisdagskvällen för den sjätte matchen i årets J18 Elit Norra. MODO Hockey kom från fem raka segrar medan Timrå haft en tyngre inledning på säsongen.

I den första perioden var det gästerna som stod för de flesta skotten, man vann dem med 7-14 men inget lag lyckades göra något mål under de första 20 minuterna.

I mittenakten var det Timrå som vann skotten, då med 16-13 och det var också Timrå som skulle ta ledningen i matchen. Drygt åtta minuter in i andra perioden kom målet som betydde 1-0. Med drygt fem minuter kvar till paus så kom även matchens andra mål då Timrå utökade till 2-0.

MODO försökte i den tredje perioden att komma ikapp men bara fyra minuter in så gjorde Timrå 3-0 och uppförsbacken var rejäl för MODO Hockey. MODO hade det tungt i matchen och med 12:19 på klockan i tredje perioden fastställde Timrå slutresultatet i matchen då man gjorde 4-0.

MODO inkasserade därmed sin första förlust i J18 Elit Norra för säsongen. MODO är dock kvar på andra plats i serien, där det handlar om att placera sig bland de fem bästa för att ta sig till J18 Allsvenskan Norra efter jul.