Bo Kaspers Orkester till Fjällräven Center

12 april 2018 10:00
Nyhet

Bo Kaspers Orkesters hyllade show “Allt ljus på oss” på stor arenaturné och lördag den 8 december kommer de till Örnsköldsvik och Fjällräven Center. I höstas tog Bo Kaspers Orkester steget till krogshow och möttes av idel hyllningar hos såväl publik som press. Efter premiären på Rondo i Göteborg fortsatte succén vidare till Cirkus i Stockholm där den spelades för fulla hus hela våren.


I höst tar det populära livebandet “Allt ljus på oss” vidare på stor arenaturné till tolv städer i landet. Turnén startar fredag 16 november på Conventum Arena i Örebro och spelar sedan i Västerås, Stockholm, Göteborg, Linköping, Karlstad, Uppsala, Luleå, Örnsköldsvik, Östersund, Helsingborg och Malmö. Biljetterna släpps fredagen den 13 april kl 10:00. – På publikens begäran stuvar vi nu in vår tusendollarsshow i några långtradare och beger oss ut i landet. Vi önskar vi kunde ta föreställningen överallt men hoppas att vi ses på de ställen där det funkar att bygga upp den. Vi är sjukt stolta över en show vi tycker speglar oss och vår musik. Hopp och förtvivlan. Grubbel och fuldans, säger Bo Kaspers Orkester.

I över 25 års tid har det rosade och Grammisbelönade bandet skapat ett starkt band till sin publik som följt med dem genom åren. I ”Allt ljus på oss” tar Bo Kaspers Orkester med publiken på en musikalisk och visuellt nyskapande resa genom deras viktigaste deras sånger och texter som fond för berättandet.

Det är en storslagen och samtidigt intim föreställning där personliga berättelser, känslosamma arrangemang, genomarbetad scenografi och en närhet till publiken varvas med låtar som genomsyras av glädjen till musiken och viktiga milstolpar i Bo Kaspers Orkesters liv på scen.

Bo Kaspers Orkesters ”Allt ljus på oss” görs tillsammans med regissören Hans Marklund (”Jill”, ”50 år i lyxförpackning”, ”Uggla Rheborg Ulveson”) och manusförfattaren Anders Lundin (”R.E.A.”, ”Allt för Sverige”).

Mat

I Restaurang Victory erbjuder vi middagspaket för dig som vill ha äta en god middag i samband med showen

Restaurangpaket: 945 kr Förrätt, varmrätt samt chokladbit & kaffe Sittplatsbiljett på läktare

Etagepaket: 1 045 kr Förrätt, varmrätt samt chokladbit & kaffe Etagebiljett, sittplats vid bord

Showmeny: 295 kr / Förrätt, varmrätt samt chokladbit & kaffe För dig med egen biljett

Biljetter

Biljetterna till arena-turnén släpps fredag 13 april kl 10:00 och köps via bokaspersorkestershow.se och lifeline.se och ticketmaster.se

Välkommen med Er bokning!