MODO Hockey söker fler kockar till köksteamet
Publicerad: 2019-06-27
Nyhet
Till Fjällräven Center söker vi kockar för både fast anställning och extraanställningar. Fjällräven Center är Örnsköldsviks naturliga mötesplats och Modo Hockeys hemmaplan. I Fjällräven Center serverar vi luncher och middagar i Victory och Guldbaren, mat under matcher och event samt större bankettmiddagar.

För att stärka upp vårt team i köket söker vi nu kockar för både fast anställning och för enstaka dagar. Vi är nu i en spännande fas där vi utvecklar vår verksamhet och arbetar med att förbättra vår produkt ytterligare. Som kock hos oss arbetar du med flera olika delar av verksamheten vilket ger ett kul och utmanande jobb.

Vi vill rekrytera kockar som både utvecklas själva i sin roll men även är med och utvecklar vårt koncept på arenan. För att passa in i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av både á la carte och lunch. Utöver din erfarenhet är det av stor vikt att du är en social och utåtriktad person som trivs med att arbeta i grupp och inte är rädd för att stötta dina kollegor när det behövs.

Vi rekryterar löpande och har behov av extrapersonal redan i sommar. Skicka din ansökan märkt Ansökan Kock 2019 till [email protected] eller [email protected].

Tillsvidaretjänsten är på 100% och arbetstiden är förlagd till både kvällstid, helger och dagar.

Anställningen för enstaka dagar är vid beläggningstoppar och större event.

Kommunikatör, MODO Hockey Robin Hedqvist