Seriefinal på bortais och jakt på femte raka
Publicerad: 2022-11-15
INFÖR MATCH
Ikväll är MoDo äntligen tillbaka efter speluppehållet - med en toppmatch direkt i återstarten. Seriefinal på Hovet väntar, när vi gästar Djurgården i säsongens första möte mellan lagen. Tillsammans jagar vi den femte raka segern.

Ett kortare speluppehåll är till ända, ett uppehåll där MoDo varvat intensiv träning med ledighet. Senast som herrlaget spelade var lördagen den 5:e november, då vi stod för en urstark vändning borta mot Karlskoga. Mikkel Aagaard kvitterade sent innan David Bernhardt avgjorde i förlängningen till 3-2.

Segern var MoDo:s fjärde i följd, en svit som vi siktar på att bygga vidare ikväll. Då väntar alltså bortamatch mot Djurgården, även dem med just fyra vinster i rad på kontot. Matchen blir en mycket intressant duell mellan ettan och tvåan i den HockeyAllsvenska tabellen.

TRÄNARKOMMENTAR

Mattias Karlin:

– En inspirerande uppgift så klart mot en väldigt bra motståndare. Vi har varit ifrån matchspel en kort tid, det gör saker alltid mera ovissa. När det rullar på med matcher har man lite bättre koll på var man själv och på var motståndaren står. Men vi hoppas göra en bra start.

– Jag förmodar att de kommer att vilja komma ut och sätta tonen. Djurgården lär vilja försöka bygga på den energin, och det gäller för oss att ta bort den fördelen från dem från start.

KAMPANJ HOS C MORE

C More, som sänder samtiga matcher i HockeyAllsvenskan, har just nu en kampanj där du som supporter dels kan få rabatt och dels också bidra med en inkomst till MoDo Hockey. Tecknar du ett abonnemang för 399 kronor (ord. pris 499) per månad i 12 månader tillfaller samtidigt 400 kronor till klubben.

Läs mer och teckna ditt abonnemang här.

NÄSTA HEMMAMATCH

Efter några veckors uppehåll i Hägglunds Arena är herrlaget hemma igen onsdag den 23:e november, då vi har revansch att utkräva på Östersunds IK. Det är nykomlingarnas första uppgörelse i Örnsköldsvik för säsongen.

Kom och stötta oss på plats – säkra din plats redan nu här!

Press- och kommunikationsansvarig MoDo Hockey