Hemma
MODO
MODO
Borta
Vita Hästen
VIT

Hans Särkijärvi inför söndagens hemmamatch mot Vita Hästen

10 februari 2018 17:17
Herr

MODO Hockey vände under lördagen hemåt efter den två matcher långa roadtrip man varit ute på. Under söndagen möter man Vita Hästen hemma i Fjällräven Center, i en match där det är familjedag med bra priser på familjebiljetter.


Efter de två matcherna på bortaplan, där det blev två poäng mot Karlskoga i onsdags efter straffavgörande och där en tung andraperiod satte käppar i hjulet borta mot Leksand, har MODO under lördagen tagit sig hem till Örnsköldsvik igen.

– Vi gör en del bra grejor i matchen mot Leksand, första perioden är helt okej även om vi kunde haft bättre fart på pucken och att jag tycker att vi tog långsamma beslut. Sedan får vi en katastrofal start på andra och vi spelar dåligt och tar dåliga beslut och det straffar oss, säger MODO Hockeys huvudtränare Hans Särkijärvi efter att de kommit hem från Leksand.

"Vi ska fokusera på egna prestationen"

MODO Hockey återvänder nu till Fjällräven Center för hemmamatch mot Vita Hästen, ett lag som MODO tagit fem av nio poäng mot så här långt. En viktig match i det läge serien är i, där nästan alla lag är inblandade i någon form av streckstrid.

– De tidigare matcherna mot Vita Hästen har varit jämna och det är inte så konstigt, vi ligger tillsammans med ett antal övriga lag som i en klump i mitten av serien och strider om varje poäng. Det är svåra matcher hela tiden och det kommer inte bli något undantag i morgon. Vi ska fokusera på den egna prestationen och vi ska vara revanschsugna, avslutar Hans Särkijärvi.

Läget i MODO Hockey

Martin Röymark är med norska landslaget på OS och MODO Hockey förväntas ställa upp med samma trupp som i den senaste matchen mot Leksand.

Familjedag i Fjällräven Center söndag 11 februari

Det är familjedag i Fjällräven Center där arenan öppnar 14:00 inför nedsläpp som sker 16:00 mot Vita Hästen i HockeyAllsvenskan. Sittplatsbiljetter kostar 149kr och familjebiljetter 100kr där vår maskot Humlan finns på plats innan nedsläpp och Restaurang Victory har familjebuffé.