Hemma
MODO
MODO
Borta
Leksand
LIF

Björn Edlund inför mötet mot Leksands IF

28 november 2018 13:45
Dam

MODO Hockey tar emot Leksands IF hemma i Fjällräven Center på onsdag kväll och kommer till spel med en vinst och en förlust efter helgens bortaresa. "Vi ser fram emot mötet mot Leksand då det genom åren alltid varit roliga och bra matcher att spela", kommenterar huvudtränare Björn Edlund till MODO Channel inför matchen.


För MODO Hockey väntar nu två raka hemmamatcher när Leksands IF gästar för match onsdag kväll innan Göteborg kommer på besök för match lördag. Förra helgens resa till Stockholm slutade med seger mot AIK men förlust mot Djurgården.

– Mot Djurgården förlorade vi mot ett, för dagen, hungrigare lag. Vi skapade tillräckligt med lägen för att göra flera mål men vi var helt enklet inte nog desperata för att vinna den matchen, sammanfattar MODO Hockeys huvudtränare Björn Edlund till MODO Channel och fortsätter:

– Det var skönt att sen studsa tillbaka där vi inledde bra och är jätteglada över tre poäng mot AIK. Det var en riktigt krigarinsats och fantastiskt målvaktsspel av Tindra (Holm).

"Vi ska kräma ur det sista"

Nu väntar hemmamatch mot Leksands IF som MODO Hockey mött två gånger tidigare i SDHL 2018/2019 och båda matcherna slutat med vinster för MODO.

– Det känns laddat för matchen mot Leksand som jag tror blir en intensiv och spännande match. Vi ska kräma ur det sista som finns innan vi kommer att fylla på ny energi under uppehållet.

– Det kommer vara två lag som vill "stångas" så det gäller att vara på tå direkt när pucken släpps. Vi fokuserar på vår insats och att hela tiden göra det som är viktigt för stunden. Gör vi det har vi en bra chans att få resultatet med oss.

Läget i MODO Hockey

Maja Grundström är avstängd från spel, Brooke Boquist är skadad vilket även Marion Alemoz och Breanne Wilson-Bennett är.

Till MODO Channel