Hemma
MODO
MODO
Borta
Linköping
LHC

Björn Edlund inför den första semifinalen på hemmaplan

25 februari 2019 15:59
Björn Edlund i MODO-båset
Dam

MODO Hockey möter Linköping HC i semifinalserien i SM-slutspelet. Matchserien inleds i Fjällräven Center på tisdag kväll där pucken släpps 18:00. "Det har sett bra ut sen den senaste matchen där vi haft lite ledigt, tränat bra och kombinerat det med att ladda ordentligt", kommenterar huvudtränare Björn Edlund till MODO Channel inför matchen.


På tisdag kväll inleds semifinalen i SM-slutspelet. MODO Hockey besegrade Brynäs IF med 3-0 i matcher medan Linköping HC vann över Djurgården för att avancera i slutspelet. Nu möts lagen i semifinalserien i bäst av fem matcher där den första matchen spelas på tisdag kväll i Fjällräven Center 18:00.

– Det var tuffa och jämna matcher mot Brynäs i kvartsfinalen. Den sista matchen var tuff och hård där det gnuggades hårdare på alla fronter. Men vi bröstade upp oss bra och jag tycker att vi vinner välförtjänt över 180 minuter ishockey, sammanfattar Björn Edlund till MODO Channel.

"Känslan är bra inför första semifinalen"

De fyra mötena i SDHL mellan MODO Hockey och Linköping HC slutade med tre segrar för MODO Hockey medan Linköping vann den sista matchen i SDHL som slutade 4-5 i Fjällräven Center.

– Den sista matchen var jämn och välspelad där de gjorde det matchvinnande målet sent i matchen. Det vi tar med oss från samtliga möten mot Linköping den här säsongen är att vi haft en bra offensiv och vi vet vilka punkter vi måste trycka extra på inför den första matchen. Men känslan är väldigt bra inför semifinalserien, sammanfattar Edlund avslutningsvis.

Läget i laget

MODO Hockey kommer till spel med ordinarie lag.

Varmt välkomna på slutspelsfesten

Entrén i Fjällräven Center öppnar 17:00 där Guldbaren erbjuder Hockeymålet för bokning eller drop in. Intersportbutiken har öppet i entréhallen och biljetter köper du i luckan eller i huvudentrén - Varmt välkommen när slutspelsfesten fortsätter!

Till MODO Channel