Hemma
Västerås
VIK
Borta
MODO
MODO

Björn Hellkvist inför mötet mot Västerås

4 oktober 2019 15:40
Herr

MODO Hockey är på roadtrip med två matcher på bortais. Efter mötet mot Timrå IK väntar nu match mot Västerås på fredag kväll i ABB Arena. "Vi ska upp i prestation även om vi möter ett helt annorlunda spelande lag än i den senaste matchen. Det gäller för oss att fokusera på vårt spel", kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Björn Hellkvist inför matchen.


MODO Hockey kommer senast från förlust på bortaplan mot Timrå IK i onsdagens bortamatch. Matchen slutade 3-2 efter att MODO dragit på sig 14 utvisningsminuter i matchen i jämförelse med hemmalagets 4 minuter. Målskyttar för MODO Hockey var Mattias Norlinder och Jonathan Johnson.

– Vi krigar oss ikapp och gör en bra tredjeperiod i alla aspekter där det är ett mönster vi sett tidigare. Det var en bra match som helhet från vår sida där matchen innehöll bra ishockey, bra tempo och två bra lag, kommenterar huvudtränare Hellkvist och konstaterar:

– Det är inte domarna som gör felaktiga bedömningar utan det är helt enkelt korkade grejer från vår sida och det är en av anledningarna till att vi förlorade matchen senast. Det vore bra om vi kunde fila på det beteendet om vi vill mena allvar med att vinna matcher.

Läget i MODO Hockey

Samma laguttagning som i den senaste matchen är att vänta.

Hemmamatch onsdag 9 oktober

Nästa hemmamatch för MODO Hockey spelas onsdagen den 9 oktober när Almtuna kommer till Fjällräven Center för nedsläpp 19:00. Biljetter till den matchen förköper du hos våra biljettombud samt på modo.ebiljett.nu.