Hemma
Mora
MIK
Borta
MODO
MODO

Pär Styf inför bortamatchen mot Mora IK

31 oktober 2019 10:40
Herr

MODO Hockey reser till dalarna för bortamatch på fredag kväll mot Mora IK. MODO kommer till spel med sju raka trepoängare och assisterande tränare Pär Styf ser fram emot matchen. "Vi har bra konkurrens i laget och kan höja prestationerna på träning såväl som på match", kommenterar Styf till MODO Channel.


MODO Hockey kommer senast från seger mot Västervik på bortaplan söndag eftermiddag där laget vände ett 4-2-underläge till seger med 4-5, vilket innebar sjunde raka trepoängaren.

– Vi lyckas vända på matchen genom bra "go" i laget där vi har tilltro till att vi är starka, fast spelet inte stämde alls. Bra målvaktsspel från Dackell och bra powerplay gjorde att vi kunde åka hem med samtliga tre poäng, kommenterar Styf till MODO Channel och fortsätter:

– Vi ska inte se så långt bakåt utan försöka bygga från den senaste matchen. Men vi har hela tiden haft en bra känsla med oss in i matcherna där vi inte haft någonting som hackat. Men i den senaste matchen kom ett hack där vi måste ta tag i det innan vi kan fortsätta att bygga vidare.

"Hoppas på en bra match i högt tempo"

Mora IK spelade match onsdag kväll och förlorade på bortaplan mot Karlskrona där matchen slutade 4-2. Mora har två segrar på de fem senaste matcherna och har efter 15 spelade matcher 19 poäng på kontot för en tionde plats i HockeyAllsvenskan 2019/2020.

– Det ska bli roligt och vi hoppas på en match i högt tempo. Det ska bli intressant att se hur Mora hanterar situationen de är i sett till tabellen och vi ser fram emot matchen. Vi ska inte titta så långt bakåt utan ska hela tiden utvecklas där vi mäts efter den senaste prestationen hela tiden. Vi ska vara som bäst i slutet av säsongen och det är en lång väg dit, avslutar Styf till MODO Channel.

Till MODO Channel

Läget i MODO Hockey

Adam Tambellini är åter efter sin tre matcher långa avstängning.

Hemmamatch på söndag eftermiddag

Nästa hemmamatch för MODO Hockey spelas på söndag eftermiddag i Fjällräven Center där det även är familjetema för matchen! Du hittar dina biljetter till MODO Hockeys hemmamatcher på modo.ebiljett.nu.