Kaitlyn Tougas till MODO Hockey
Publicerad: 2017-07-31

MODO Hockey har idag gjort klart med forwarden Kaitlyn Tougas som senast kommer från spel i Canadian Women Hockey League. ”En högerfattad spelare som är snabb på skridskorna och en riktig energispelare”, säger MODO Hockeys sportchef Björn Edlund.

Kaitlyn Tougas, 22, är klar för spel i MODO Hockey den kommande säsongen och har erfarenhet från 140 matcher för Bemidji State University där hon under fyra säsonger svarade för 36 mål och 56 assist för 92 poäng. Den senaste säsongen representerade Tougas Brampton Thunder i Canadian Women Hockey Leauge.

- Jag har sett Tougas mycket när hon spelade college och hon kan framförallt ta sig till rätt områden på isen för att bidra offensivt med smarta passningar, kommenterar Björn Edlund och avslutar:

– Kaitlyn Tougas kommer att skapa möjligheter offensivt för andra spelare men har även visat att hon har ett bra skott. Jag är övertygad om att hon verklugen kommer att höja spelarna runt omkring sig.

Kontraktet mellan MODO Hockey och Kaitlyn Tougas gäller för säsongen 2017/2018 där Tougas ansluter till truppen snarast möjligt.

Kontraktsöversikt MODO Hockey 2017/2018

Säsongskort SDHL 2017/2018

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson