Tommy Enström tillbaka i MODO Hockey
2016-05-24

Backen Tommy Enström, 29, är tillbaka i MODO Hockey där han spelat såväl juniorhockey J18 och J20 som seniorhockey säsongen 2005/2006. Enström har de tre senaste säsongerna representerat Sundsvall Hockey men återvänder nu till Örnsköldsvik. ”Väldigt roligt att en kille med bakgrund i klubben och med stort MODO-hjärta nu vänder hemåt. Enström har en offensiv spelstil och kommer att passa in bra i MODO Hockey och det sätt vi vill spela den kommande säsongen”, säger MODO Hockeys Per Svartvadet.

Tommy Enström inledde sin hockeykarriär som center och representerade från 2001 till och med 2006 MODO Hockey i J18, J20 och dåvarande Elitserien. Efter flytt till Sundsvall Hockey och där efter Rögle BK skolade Enström om sig till back och har sedan 2010 spelat uteslutande på den positionen.Med erfarenhet från över 250 matcher i HockeyAllsvenskan och 131 matcher i SHL ansluter nu Enström, från den välkända Höga Kusten Hockey-familjen, åter till MODO Hockey.

– Tommy har stor rutin från spel i HockeyAllsvenskan där både hans offensiva spelstil som back samt stora inställning kommer bli en tillgång för MODO Hockey. Han är även en god skridskoåkare som kan leverera ett bra förstapass, avslutar Per Svartvadet.

Tommy Enström ansluter till truppen per omgående, kommer att spela med nummer 63 och kontraktet är skrivet för den kommande säsongen 2016/2017.

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson