CoreIT utökar samarbetet med MODO Hockey
Publicerad: 2020-09-02
Nyhet
CoreIT är ett företag som erbjuder ett komplett utbud av tjänster och produkter för hela IT-miljön. Företaget har varit huvudpartner till MODO Hockey under de fem senaste säsongerna. "Vi är väldigt nöjda med samarbetet där vi tillsammans med CoreIT utvecklar och effektiviserar våra digitala lösningar och vår verksamhet", kommenterar MODO Hockeys ekonomichef Jan Sjölund.

CoreIT är ett IT-företag med 85 anställda och med Örnsköldsvik som bas. Företaget har nyligen breddat sin verksamhet med telekomlösningar och är nu även en oberoende leverantör av telefoni- och växellösningar.

MODO Hockey har under åren vuxit till en helhetskund hos CoreIT och använder flertalet av företagets tjänster som IT-drift, molntjänster och andra digitala lösningar. Nu har MODO Hockey även telekomtjänster från CoreIT i form av växellösning och mobilabonnemang m.m. från operatören Telavox efter att man gjorde en upphandling under våren.

– Vi är jätteglada att vi får förtroendet att fortsätta leverera nya och intressanta digitala helhetslösningar som gör att MODO Hockey kan fortsätta utveckla sitt erbjudande och ligga i framkant i hockeysverige, kommenterar Per Eriksson, marknadsansvarig på CoreIT och fortsätter:

– Trots annorlunda och turbulenta tider fortsätter vi att se långsiktigt på strategiska samarbeten. MODO Hockey är en viktig del av hela Örnsköldsvik och vi tror att samarbetet utvecklar kommunen, MODO Hockey och även bidrar till att CoreIT kan fortsätta växa.

Avtalet med CoreIT som huvudpartner till MODO Hockey sträcker sig över de två kommande säsongerna!

Besök CoreIT:s hemsida

Press och kommunikation, MODO Hockey Frank Eriksson