Bli en del av MoDo Hockey – teckna medlemskap!
Publicerad: 2023-05-09
MEDLEM
En minst sagt lyckosam säsong är till ända och nu tar en ny säsong vid, en där vi har båda våra representationslag i de högsta serierna och där vi fortsätter vårt målmedvetna arbete på ungdoms- och juniorsidan. Teckna ett medlemskap idag och var en del av MoDo Hockey 2023/2024!

Det kanske låter lite klyschigt, men fakta är att MoDo Hockey inte skulle existera utan alla supportrar – och utan våra medlemmar, grundbulten i föreningen, så hade vi definitivt inte varit någonting alls.

I våra ögon är ett medlemskap det absolut finaste som finns; det innebär att du vill vara en del av oss och i och med ditt medlemskap har du direkt möjlighet att påverka vårt arbete.

Tillsammans är vi starka och vi hoppas att du nu vill vara med på resan 2023/2024, i allt från SHL och SDHL till junior- och ungdomshockey!

Läs mer och teckna ditt medlemskap här! Kostnaden är 300 kronor för vuxna (från 18 år och uppåt) och 150 kronor för ungdomar (0-17).

När du tecknar medlemskap i MoDo Hockey stödjer du hela vår förening från ungdomslag till elitlag. Vår verksamhet genomsyras av våra värdeord, Hjärta, Glädje och Ansvar och innehåller mål och riktlinjer för hela vår sportsliga verksamhet.

Det innebär bland annat att vår ungdomsverksamhet ska präglas av motivation och glädje, att våra representationslag ska spela i högsta serierna, samt att fler barn och ungdomar spelar hockey över längre tid.

Genom att bli medlem är du med och lägger grunden för att fostra spelare på elitnivå, vilket är en viktig del av MoDo Hockeys strategi för långsiktig framgång.

Klubben är engagerad i kontinuerlig utveckling och förbättring, vilket innebär att vi regelbundet satsar på både den sportsliga verksamheten och de faciliteter som krävs för att driva en framgångsrik förening.

STÖTTA LUMBERJACKS

När du är i farten och tecknar medlemskap så får du också hemskt gärna bli medlem i vår officiella supporterförening Lumberjacks, som står för ett stort jobb för våra läktare, år ut och år in. Genom att stötta Lumberjacks bidrar du till en förbättrad supporterkultur, både hemma i Hägglunds Arena och ute i landet.

Teckna ditt medlemskap här! Kostnaden är 100 kronor.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist