Tack för säsongen 2022/2023!
Publicerad: 2023-05-05
TACK
Det har gått några dagar sedan valborgsmässoafton i Hägglunds Arena och det börjar väl så sakteliga sjunka in nu, att MoDo Hockey spelar i SHL kommande säsong. Vi vill härmed rikta ett stort tack för allt stöd och alla samarbeten under säsongen 2022/2023.

Säsongen som gick blev på många sätt precis det vi drömt om och kanske lite mer därtill. Vi kan se tillbaka på en höst, vinter och vår med stora sportsliga framgångar, där herrlagets SHL-avancemang givetvis sticker ut som det främsta men där vi har andra insatser att också vara stolta över.

Exempelvis tog vårt damlag ytterligare kliv i positiv riktning och nådde SM-semifinal, våra damjuniorer var överlägset bäst i landet och U16 bärgade ett SM-brons.

Vi vill härmed tacka alla som på ett eller annat vis följt och stöttat oss under 2022/2023: Alla våra supportrar, sponsorer, samarbetspartners och ideella krafter som gör det möjligt för oss att göra det vi gör.

Tack också till Örnsköldsvik som stad och kommun och Ångermanland som distrikt; när det drog ihop sig på slutet var det rent magiskt att se hur alla slöt upp, färgade omgivningen röd och hjälpte oss över tröskeln till SHL.

Nu är arbetet inför kommande säsong i full gång och vi ser med stor tillförsikt fram emot det som komma skall, såväl i SHL och SDHL som på junior- och ungdomsnivå. Vi längtar redan efter nedsläpp!

Avslutningsvis: Det är många som frågar om säsongskort för 2023/2024 och vi lovar att återkomma med mer information om detta under nästa vecka.

Tills dess föreslår vi att du/ni löser medlemskap i MoDo Hockey och supporterföreningen Lumberjacks, så att vi blir än fler och står oss än starkare kommande säsong.

Tack, MoDoiter!

/shared/netw-ha/files/modo1_modo/Spelschema/spelschema16x9.jpg

MoDo Hockey