Jenelle Kohanchuk klar för MODO Hockey
Publicerad: 2017-07-31

Forwarden Jenelle Kohanchuck är klar för spel i MODO Hockey och SDHL den kommande säsongen. Forwarden kommer senast från tre säsonger i Canadian Women Hockey Leauge. ”Under tiden i College i Boston var hon en av de absolut främsta spelarna i hela ligan och har även visat att hon utvecklats vidare under tiden i Toronto. Hon kommer att tillföra spetskompetens”, kommenterar MODO Hockeys sportchef och huvudtränare Björn Edlund.

Jenelle Kohanchuk, 26, har efter en succéartad collegetid representerat Toronto Furies i CWHL under de tre senaste säsongerna och där svarat för 37 poäng genom 17 mål och 20 assist på 57 spelade matcher. Nu är Kohanchuck klar för spel i MODO Hockey.

– Jenelle Kohanchuk är en väldigt bra spelare som har en stark skridskoåkning, är bra med puck och har ett bra skott. Hon har spelat i alla spelformer under tiden i Toronto och kommer att bli en mycket nyttig spelare för oss, kommenterar Björn Edlund och avslutar:

– Med detta nyförvärv är truppen komplett för säsongen 2017/2018.

Kontraktet mellan MODO Hockey och Jenelle Kohanchuk gäller för säsongen 2017/2018 där Kohanchuck ansluter till truppen under oktober månad.

Kontraktsöversikt MODO Hockey 2017/2018

Säsongskort SDHL 2017/2018

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson