Bench med storspel - MoDo tog tung seger
Publicerad: 2022-11-19
MATCHRAPPORT
Det blev tre härliga poäng i hemmaborgen och ett tydligt ryck i SDHL-tabellen för MoDo på lördagen. Lina Ljungblom och Jaycee Magwood gjorde målen och Lauren Bench motade 32 skott, när damlaget inledde SDHL-helgen med vinst över SDE. Imorgon är det dags igen med en riktig familjefest i Hägglunds Arena.

TRÄNARKOMMENTAR

Jared Cipparone ger sin bild av matchen och vinsten;

– I den första och andra perioden spelade vi utan konsekvens, gled in i många situationer och blev utarbetade av SDE. Men vi är ett kvalitativt lag, och vi hittade vår väg in i matchen.

– Vi slet hårt i den sista perioden. Det var fortfarande inte alls i närheten av vår bästa nivå, men kredd till tjejerna som hittade en väg till tre väldigt starka poäng.

MATCHFAKTA

MoDo – SDE 2-1 (0-0, 0-0, 2-1)
Mål: 1-0 Lina Ljungblom (Wabick), 2-0 Jaycee Magwood (Bourassa)
Skott: 28-33
Publik: 60

NÄSTA MATCH

Redan imorgon, söndag, är det dags igen i Hägglunds Arena - då med en härlig upplevelse för hela familjen. MoDo tar emot AIK med matchstart 16:00 och vi öppnar upp arenan två timmar innan för familjefest.

Det blir pannkaks- och hamburgerbuffé, prickskytte, ansiktsmålning, ballonger, ponnyridning utanför entrén, FansCorner med spelare efter matchen och mycket mer. Det är fri entré som gäller - så passa på att avsluta veckan med familjen i vårt hockeytempel!

MoDo Hockey