MODO Hockey skriver kontrakt med William Wallinder
Publicerad: 2020-04-07
Herr
Han var ombytt under 18 matcher i HockeyAllsvenskan 2019/2020 och nu står det klart att backen William Wallinder har skrivit seniorkontrakt på två säsonger med MODO Hockey. "Det är en otrolig talang med otrolig potential som kommer bli en nyttig spelare för framtiden", kommenterar MODO Hockeys sportchef Fredrik Glader.

MODO Hockey kunde i MODO Channel meddela att backen William Wallinder har skrivit kontrakt med klubben. Wallinder, 17, spelade 18 matcher i HockeyAllsvenskan den förra säsongen och svarade för två assist.

– Vi är otroligt glada att kunna skriva fast William och vara med på hans fortsatta utveckling. Han är en talang med stor potential. Han visade förra säsongen att han är redo att ta nästa steg och vara nyttig för MODO i framtiden. Han har lugnet som en av sina största styrkor och han har alla möjligheter att bli en duktig offensiv back i framtiden, kommenterade sportchef Fredrik Glader till MODO Channel.

Den största delen av säsongen spelade 2019/2020 spelade Wallinder i MODO Hockey J20 och svarade där för 24 poäng (5+19) på 37 spelade matcher.

– Jag håller med om att lugnet är en av mina styrkor men även att kunna vända på det och höja farten i spelet. Jag lärde mig mycket av förra säsongens spel i HockeyAllsvenskan och att nu få skriva seniorkontrakt är en dröm sedan man började spela hockey, kommenterade William Wallinder till MODO Channel.

Kontraktet med William Wallinder är skrivet för de två kommande säsongerna.

{!A}

Fler klipp i MODO Channel

Säsongskortserbjudande 2020/2021

Premiärmatchen 2020/2021 är släppt!

Press och kommunikation, MODO Hockey Frank Eriksson