Kristian Jakobsson stannar i MODO Hockey
Publicerad: 2018-04-10
Herr
Kristian Jakobsson har idag signerat ett avtal med MODO Hockey för de två kommande säsongerna och stannar därmed i moderklubben för sin femte säsong i representationslaget. ”Det känns bra att förlänga med en lokal spelare som vi hoppas ska nästa steg i sin utveckling och bli den poängspelare vi vet att han har potential att bli”, kommenterar MODO Hockeys sportchef Micke Sundlöv.

Kristian Jakobsson har vandrat hela vägen genom MODO Hockeys organisation och representerat Ångermanland i TV-pucken, MODO Hockey U16, J18 och J20 innan debuten för representationslaget skedde säsongen 2014/2015. Den senaste säsongen var Jakobsson utlånad från Mora IK i SHL och spelade 39 matcher för MODO Hockey för 19 poäng genom 7 mål och 12 assist. Det står nu klart att Jakobsson stannar i MODO Hockey när han signerat ett kontrakt för de två kommande säsongerna.

– Det känns jätteroligt att få fortsätta i MODO Hockey och utvecklas som spelare då jag vill ta ett större ansvar och förtjäna mer speltid. Jag ser fram emot den kommande säsongen redan nu när försäsongsträningen är igång, kommenterar Jakobsson.

Kristian Jakobsson i MODO Channel

{!A}

Till MODO Channel

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson