Sarnovska skriver seniorkontrakt
Dam2019-11-12
Agata Sarnovska har idag skrivit seniorkontrakt med MODO Hockey, som gäller säsongen ut. ”Vi har platser öppna i representationslaget för juniorer där ”Agi” hela säsongen tränat och även spelat samtliga matcher. Det känns bra och naturligt att skriva seniorkontrakt med henne då hon har en given plats i gruppen”, kommenterar Kevin Törnblom som är junioransvarig för MODO Hockeys damer.

Agata Sarnvoska, 18, är inne på sin andra säsong i MODO Hockey där hon spelade med damjuniorerna under den första säsongen men även hann med att debutera i SDHL för ett mål på elva spelade matcher. Den här säsongen har Sarnovska varit ordinarie i representationslaget och svarat för 3 mål på 13 matcher. Dessutom har hon spelat samtliga matcher i division ett och där svarat för 12 poäng (6+6) den här säsongen.

– Hon är ständigt ett hot offensivt och har visat att hon hela tiden vill utvecklas som spelare. Hennes styrkor är definitivt hennes skott som är ett av ligans bästa och vi har tillsammans jobbat hårt ända sedan försäsongen med hennes utveckling. Hon har hela tiden tagit steg under säsongen och efter tretton spelade matcher är det inget tvivel att hon tillhör SDHL-laget, kommenterar Kevin Törnblom.

Kontraktet gäller för säsongen 2019/2020.

Press och kommunikation, MODO Hockey Frank Eriksson