Matchtröjans dag på fredag när MODO Hockey möter AIK
Publicerad: 2016-11-08

Fjolårets uppskattade tema med Matchtröjans dag är tillbaka på fredag den 11 november när MODO Hockey tar emot AIK hemma i Fjällräven Center. Vi uppmanar alla att komma till matchen iklädd en matchtröja, gammal som ny. Samtliga matchreplikas för säsongen 2016/2017 finns även till försäljning hos Intersport och det är premiär för MODO Hockeys svarta tredjeställ i HockeyAllsvenskan 2016/2017.

På Matchtröjans dag finns samtliga tre matchreplikor till försäljning hos Intersport som även erbjuder tryck av namn och nummer på plats under kvällen. Köper du en ny matchreplika kostar tröjan inklusive namn och nummer 699kr under kvällen. I mån av tid kan du även trycka namn och nummer på en medhavd tröja för 200kr.

MODO Hockey deltar i Movember 2016 och kommer i matchen mot AIK att premiärspela i svarta tredjetröjor som även kommer att användas under Movember-matchen den 29 november. Även dessa tröjor finns tillgängliga hos Intersport i Fjällräven Center under fredagens match och premiärsläpps dessutom i begränsat antal på torsdag mellan 16:00-17:00 hos Intersport på Hamngatan i Örnsköldsvik. 

 

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson