Fullspäckad sportlovsvecka i Hägglunds Arena!
Publicerad: 2023-03-05
INFORMATION
Vi har en riktigt härlig vecka framför oss i Hägglunds Arena, då damlaget dels ska möta Luleå i SM-semifinal och herrarna har slutspurt med två raka hemmamatcher i HockeyAllsvenskan. Vi bjuder också in till roliga aktiviteter i arenan både tisdag och onsdag!

Tack vare lördagens seger hemma mot SDE säkrade damerna ett avancemang i SM-slutspelet och efter söndagens 3-2-resultat mellan Djurgården och Leksand står det klart att Luleå väntar i semifinalen. Högst rankade mot lägst rankade lag möts i bäst av fem matcher, och tabellettan Luleå paras därmed ihop med tabellfyran MoDo.

Vi inleder på hemmaplan på tisdag kväll, en match som har nedsläpp klockan 19.05 och där vi bjuder på gratis inträde! En tuff och spännande utmaning väntar på isen och vi hoppas att just du vill vara på plats och hjälpa laget till en bra start på matchserien.

Det är sportlov i veckan och det kommer att märkas i Hägglunds Arena både i samband med tisdagens match och när herrarna tar sig an Södertälje dagen därpå.

I entréhallen har vi exempelvis prickskytte och McDonalds Örnsköldsvik finns på plats båda dagarna och har roliga aktiviteter, däribland ansiktsmålning. Efter båda matcherna är det dessutom Fans Corner där det finns möjlighet att träffa spelare från MoDo Hockey!

Tisdag öppnar arenan 17.30 och nedsläpp sker 19.05.

Onsdag öppnar arenan 17.00 med nedsläpp 19.00.

Därefter avrundar vi veckan med HockeyAllsvenskans sista omgång på fredag kväll, där MoDo tar sig an BIK Karlskoga. Veckan innebär en kamp om seriesegern för herrarna och det råder inga tvivel om hur viktiga poäng som står på spel!

Säkra plats till herrlagets två matcher här.

Välkommen till Hägglunds Arena!

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist