Torsdag 12.00 släpps säsongskorten!
Publicerad: 2023-05-10
NYHET
På onsdagen släpptes spelschemat till SHL 2023/2024 och på torsdag klockan 12.00 släpper vi säsongskorten till såväl herr- som damlagets hemmamatcher kommande säsong!

En ny säsong står redan för dörren och det är inte utan att vi ser väldigt mycket fram emot det som komma skall 2023/2024. Herrlaget tog klivet upp till SHL efter sju år i HockeyAllsvenskan och vårt damlag tog ytterligare kliv i SDHL och nådde fram till en SM-semifinal.

Nästa säsong fortsätter resorna framåt för våra representationslag och med start klockan 12.00 på torsdag, den 11 maj, så har du möjlighet att säkra säsongskort för hemmamatcherna i både SHL och SDHL!

Läs mer nedan eller hör vad Jonas Nilsson, ansvarig för privatmarknad, har att säga i MoDo Channel:

{!A}

KAMPANJPERIOD

Det finns all anledning att säkra ditt säsongskort i tid! Fram till den 31 maj är priserna lägre och fram till det datumet har vi även förmåner i form av att alla försäsongsmatcher på hemmaplan ingår, att eventuella slutspelsmatcher ingår, liksom ett abonnemang på MoDo Channel Premium (ordinarie pris 79 kr/månad).

DU BEHÅLLER DIN PLATS

Hade du säsongskort under den gångna säsongen? Tack! Om du vill behålla din plats så är den din – du kommer att få en betallänk skickad till dig med all information du behöver för att förlänga ditt säsongskort. Vill du byta plats eller har andra funderingar? Hör av dig till [email protected].

UTÖKAD FÖRSÄLJNING

Till kommande säsong utökar vi de valbara sektionerna vid säsongskortsförsäljningen; nu kommer du även att kunna säkra säsongskort på sektionerna 409 och 420.

AKTIV SITTPLATS FORTSÄTTER

Satsningen på en aktiv sittplatssektion vid Kurva Carlabel föll mycket väl ut och till kommande säsong fortsätter vi att jobba med den sektionen. Det är en förlängd arm från ståplats ut till sittplatsläktaren och en instrumental del i att få hela arenan med i inramningen.

På denna sektion är priserna subventionerade. I upplevelsen ingår det att åskådare kan stå upp och att både banderoller och flaggor kan förekomma vilket kan leda till skymd sikt.

SDHL

Ett säsongskort till våra hemmamatcher i SDHL kommer att kosta 1000 kronor, oavsett plats i arenan. Då ingår alla försäsongsmatcher och eventuella slutspelsmatcher.

GRATIS UPP TILL 15 ÅR

Vår satsning på fritt inträde på ståplatsläktaren för alla upp till 15 år har varit en succé och vi kommer att fortsätta på den inslagna vägen även kommande säsong. Då är det alla som är födda år 2008 eller senare som är välkommna att hämta en matchbiljett i biljettluckan på matchdagen, i mån av plats. För att ta del av erbjudandet krävs medlemskap i MoDo Hockey och i Lumberjacks.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist