Ny sektionering – så hittar du rätt i Hägglunds Arena
Publicerad: 2022-01-19
INFORMATION
I och med de nya restriktionerna och möjligheten till sektionering, så kommer Hägglunds Arenas arenakarta att se lite annorlunda ut framöver. Här följer information för dig som ska besöka matcherna i HockeyAllsvenskan.

Hägglunds Arena är för närvarande indelad i fem olika sektioner på läktarplats och utöver det finns en separat ingång för alla som ska till logevåningen eller restaurangen. Alla sektioner har egen in- och utgång, toalett och förtäringsmöjligheter.

Biljetterna till herrarnas matcher i HockeyAllsvenskan är indelade i olika färgzoner, och det är färgerna som avgör var du ska gå in någonstans. Undrar du vilken entré du ska till när du kommer till arenan? Nedan finns en informationsfilm som guidar dig rätt.

{!A}

RÖD ZON - huvudentré

SVART ZON - dörr 1

GRÖN ZON - trapphus B (till vänster på entrésidan)

BLÅ ZON - trapphus E (på baksidan)

VIT ZON - spiraltrappa

LOGE OCH RESTAURANG - trapphus A (till höger på entrésidan)

KÖP BILJETT

Det finns fortfarande biljetter kvar till onsdagens match mot Troja-Ljungby. Surfa in på modo.ebiljett.nu och säkra din plats!

VACCINATIONSBEVIS

Kom ihåg att det fortfarande är krav på vaccinationsbevis vid MoDo Hockeys matcher. All information om detta hittar du på denna länk. Lösbiljetter till kommande matcher i HockeyAllsvenskan släpps klockan 21.00 dagen innan match, efter att säsongskortsinnehavare haft förtur.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist