Var med när MoDo Hockey firar 100 år!
Publicerad: 2022-06-22
GALA
Den 3:e september öppnar vi dörrarna till Hägglunds Arena för en färgsprakande helkväll med middag, underhållning, hockeysnack och härligt häng. Vi bjuder in till en stor folkfest för hela Örnsköldsvik där alla har möjlighet att komma.

Planen var först att genomföra 100-årsgalan i samband med 100-årsfirandet i mars 2021, men på grund av pandemin tvingades vi skjuta på den. Nu kan vi äntligen genomföra galan som tänkt och vi ser väldigt mycket fram emot att hälsa er välkomna till Hägglunds Arena!

Du väljer själv om du vill delta redan vid vår bankettmiddag eller om du ansluter till partyt som börjar på läktaren – precis som på hockeymatcherna. Efter kvällen bjuder vi in alla till efterfest.

MIDDAGEN

Du som väljer att komma på middagen kommer att få njuta av en 3-rätters meny med underhållning. Vi börjar med ett välkomstmingel i entréhallen med bubbel. Därefter öppnar vi dörrarna till ispisten där vi dukar upp för en exklusiv middag. Brolle med band stämmer upp till ett akustiskt set och Annika Wickihalder bjuder in till stämningsfull sång. Från scenen bjuds även på ett hockeysnack med kända profiler. Ett måste för den som önskar en kväll med extra allt.

SHOWEN

Du som väljer att ansluta från showen kommer att få ta del av en härlig folkfest med Johan Rheborg, Brolle med band, Lisa Miskovsky och Annika Wickihalder. Det blir ett party som sannerligen kommer att lyfta taket på Hägglunds Arena.

Johan Rheborg är en av svensk humors mest centrala gestalter. Han har stått på standup-scener sedan 2006, spelat i otaliga filmer, pjäser och tv-serier och skapat flera älskade karaktärer, som Percy Nilegård, Kenny Starfighter, “Fredde” i “Solsidan” och ”Morran” i ”Morran och Tobias”.

Brolle är en av Sveriges mest kända rockmusiker med en otroligt bred repertoar. Han har medverkat på ett otaligt antal kända produktioner så som Melodifestivalen och Diggiloo. Nu står han redo under kvällen att leverera sann, härlig rock n roll.

Lisa Miskovsky är en av musiksveriges absolut mest etablerade artister och låtskrivare. Hon har sålt vöer 200 000 album, vunnit två Grammisar, erhållit fem Rockbjörnar och har, utöver sitt eget artisteri, haft stora framgångar som låtskrivare åt andra. Folkkära Lisa är högaktuell efter sin medverkan i Melodifestivalen 2022 med bidraget “Best to Come”. Låten fick en flygande start och placerade sig direkt efter släppet på Svensktoppen.

Annika Wickihalder tog Sverige med storm i Idol 2021. Med hennes otroliga och starka röst kan hon ses som den svenska motsvarigheten till storheter som Aretha Franklin.

EFTERFESTEN

Efter showen välkomnar vi samtliga gäster till en efterfest i entréhallen och på delar av plan 2. Det blir DJ och partyband och allt därtill.

ENTRÈ

På denna länk säkrar du din plats till 100-årsgalan. Kom, det blir kul!

Press- och kommunikationsansvarig MoDo Hockey