Hockeyfest och Oktoberfest – säkra din plats till premiären!
HERR2022-07-30
Sommar, sol, semester... och snart säsongspremiär! Herrlaget kickar igång 2022/2023 på hemmaplan mot AIK fredag den 23 september – och redan nu vill vi bjuda in till en härlig helkväll med Oktoberfest-tema i Hägglunds Arena.

Det må alltjämt vara sommar i vårt avlånga land men här i Örnsköldsvik med omnejd blickar vi allt mer mot det som komma skall för våra hockeylag säsongen 2022/2023.

Tänk när pucken släpps och vi äntligen får följa de rödvitgröna på nära håll igen!

HockeyAllsvenskan har sitt nedsläpp den 23 september och för MoDo Hockeys herrar innebär premiärmatchen ett möte med AIK hemma i Hägglunds Arena.

Vi har dukat upp till en härlig kväll i Hägglunds Arena, där vi naturligtvis hoppas på fullsatta läktare efter det långa uppehållet. Kom och ge laget en kickstart på grundserien och låt nyförvärven uppleva en kokande Hägglunds Arena direkt!

Dagen till ära kommer vi att ha Oktoberfest i arenan. Nedsläpp sker klockan 20.30 då matchen är den avslutande höjdpunkten i HockeyAllsvenskans Superfredag-koncept, men redan klockan 17.30 – alltså tre timmar innan nedsläpp – öppnar vi portarna till arenan.

Det blir uppträdanden både före och efter matchen i form av populära Riff Raff Ruff, som uppträder i entréhallen.

Detta vill du inte missa – säkra din plats redan i dag på denna länk!

OBS! I nuläget är det biljetter på sittplatsläktaren som är tillgängliga. Restaurangen öppnar inom kort och ståplats öppnar vi upp den 29 augusti.

Som vi tidigare utlovat kommer det alldeles snart mer information om vad som gäller kring säsongskorten på ståplatsläktaren under 2022/2023. Håll utkik här på modohockey.se och i våra sociala medier!

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist