Satsning på fritt inträde för barn och ungdomar!
Publicerad: 2022-08-12
NYHET
MoDo Hockey sjösätter nu en ny satsning där barn och ungdomar upp till och med 15 år går in gratis på alla våra hemmamatcher i HockeyAllsvenskan och SDHL. Vi vill sänka tröskeln för unga som vill gå på ishockey", säger klubbens vd Johan Widebro.

En ny säsong står för dörren, 2022/2023. Med en på många sätt positiv fjolårssäsong i ryggen kliver MoDo Hockeys representationslag in i det som komma skall med en stor dos av tillförsikt och målmedvetenhet. Siktet är högt ställt i HockeyAllsvenskan och SDHL och vi är fast beslutna om att nå framgångar – tillsammans med er MoDoiter.

Vi har sett ett ökat intresse bland barn och ungdomar på läktarplats och nu sjösätter vi en ny satsning för att möjliggöra att fler unga kan ta del av ishockey när den är som bäst – det vill säga live på plats i Hägglunds Arena.

Under 2022/2023 får barn och ungdomar upp till och med 15 år (födda 2007 eller senare) gå in gratis på alla våra hemmamatcher i HockeyAllsvenskan och SDHL.

– Det var fantastiskt kul att se så många barn och unga på läktaren förra säsongen, inte minst på ståplats där införandet av Kurva Carlabel säkerligen var en bidragande orsak till det ökade intresset, säger MoDo Hockeys vd Johan Widebro och fortsätter:

– Alla ska kunna knyta an till idrotten och MoDo Hockey, och vi vill att Hägglunds Arena ska vara en naturlig mötesplats för vår yngsta generation, inte bara när det gäller hockey utan för all typ av kultur som ryms inom våra väggar. Därför genomför vi nu den här satsningen för barn och ungdomar på våra hemmamatcher.

De förbehåll som finns är att den som ska nyttja platsen är medlem i klubben samt i vår officiella supporterklubb Lumberjacks. Ett ungdomsmedlemskap i MoDo Hockey kostar 150 kronor per år och priset för medlemskap i Lumberjacks är 100 kronor per år.

Erbjudandet gäller på ståplatsläktaren och i mån av plats. Biljetten går inte att förboka utan hämtas på plats i Hägglunds Arena.

Medlemskap

Teckna medlemskap i MoDo Hockey här

Teckna medlemskap i Lumberjacks här

Frågor och funderingar? Hör av er till [email protected].

{!A}

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist