Drew Paris till MODO Hockey
Publicerad: 2016-06-21

Backen Drew Paris, 28, är klar för spel i MODO Hockey den kommande säsongen. ”Vi har varit ute efter en förstaback och fastnade tidigt för Paris där vi noggrant scoutat hans spel under främst den förra säsongen i HockeyAllsvenskan. Han är en producerande spelare som kan spela många minuter per match och vara en tillgång i såväl powerplay som boxplay”, säger sportrådets Ulf Ödmark.

Drew Paris hockeykarriär startade med spel i den kanadensiska juniorligan QMJHL där Paris spelade över 300 matcher för nära 200 poäng innan spel i ECHL följde och även matcher i AHL-lagen Rochester Americans och Toronto Marlies. Spel i Tyskland tog Paris till Europa och sedermera HockeyAllsvenskan och Tingsryds AIF under den förra säsongen där backen svarade för 26 poäng genom 13 mål och 13 assist på 47 spelade matcher i grundserien. 

– Drew Paris kan få stopp på motståndarna och är skicklig i egen zon då han har en bra räckvidd som han är duktig på att nyttja i försvarsspelet och inte minst i boxplay. Vi upplever honom som en smart spelare som ligger på rätt sida i spelet samt att han även har ett bra skott som han gärna avlossar i powerplay, säger Ulf Ödmark från MODO Hockeys sportråd och avslutar:

– Paris är en lagspelare och en bra kille där vi tagit referenser från både tidigare tränare samt spelare han spelat tillsammans med. Andreas Johansson har även fört samtal med honom och det känns roligt att vi nu är överens. Vi ser fram emot att se Drew Paris representera MODO Hockey den kommande säsongen.

Kontraktet mellan Drew Paris och MODO Hockey gäller för säsongen 2016/2017.

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson