Nick Halloran klar för MoDo!
Publicerad: 2023-01-24
Nyhet
Nick Halloran ansluter till MoDo Hockey med omedelbar verkan, det kan vi meddela under tisdagen. Halloran, som närmast kommer från Timrå IK:s organisation, flyttar norrut inom kort och gör debut borta mot Mora på fredag.

Under tisdagen så kan MoDo Hockey meddela att man gjort klart med 25-årige högerskytten Nick Halloran för resten av säsongen. Nick Halloran har den här säsongen representerat Timrå IK där han på 27 matcher gjort 15 poäng fördelat på sju mål och åtta assist.

Innan denna säsong har han även representerat Örebro i SHL samt att han representerat både SaiPa i finska Liiga och Ontario Reign i AHL. I Ontario Reign var han för övrigt lagkamrat med Daniel Brickley.

”Han är offensivt duktig”

Den senaste tiden har Halloran fått minskad speltid i Timrå IK och det har nu öppnat upp för att han ansluter till MoDo Hockey för resterande del av säsongen. Sportchef Henrik Gradin är nöjd över att ha kunnat knyta upp ytterligare en spelare som stärker vår trupp.

— Vi har letat efter ytterligare en pjäs som både kan spetsa och bredda vår forwardssida och det känner vi att vi nu fått i Nick Halloran. Han är en offensivt duktig högerskytt som vi ser en stor uppsida i. Nick är inte den största spelaren men han är tekniskt skicklig, har ett bra skott och bra skridskoåkning, säger Henrik Gradin.

Planen är att nyförvärvet ska göra debut i fredagens match borta mot Mora IK.

Redaktör, MoDo Hockey Per Lundgren