Biljetterna släppta till hemmapremiären 2020/2021
Publicerad: 2020-03-25
Herr
Biljetter till den första matchen för herrlaget säsongen 2020/2021 är nu släppta till försäljning på modo.ebiljett.nu. Med nästan 9000 sålda "Soffbiljetter" under kampanjen för matchen som tvingades spelas utan publik kan du nu fortsatt visa ditt stöd genom att vi tillsammans fyller Fjällräven Center!

Ishockey ska upplevas på plats i Fjällräven Center där vi den förra säsongen vände publiktrenden uppåt! Mer publik innebär roligare upplevelse där Fjällräven Center är Örnsköldsviks största mötesplats.

Säsongskorten för 2020/2021 är nu släppta där säsongskortserbjudandet fram till och med 30 april är det absolut mest prisvärda sättet att följa MODO Hockey den kommande säsongen då bland annat slutspel ingår i priset.

Teckna säsongskort för 2020/2021

Vi har dessutom nu släppt biljetterna till säsongens första hemmamatch! Efter den fantastiska manifestationen och engagemanget krig "Soffbiljetterna" då vi tvingades spela utan publik siktar vi nu på fullsatt i nästa säsongs första match!

Vi vet ännu inte vet vare sig motstånd eller datum för matchen när spelschemat ännu inte är officiellt - Det vi vet är att vi vill ha dig på plats för en rivstart av säsongen, tillsammans.

Biljetterna är släppta till hemmapremiären 2020/2021

Press och kommunikation, MODO Hockey Frank Eriksson