Markus Persson klar för MODO Hockey
Publicerad: 2021-02-12
Herr
MODO Hockey kan under fredagen presentera att 31-årige Markus Persson är klar för MODO säsongen ut. ”Hans senaste säsonger och resultat i HockeyEttan visar att det är en spelare som håller HockeyAllsvensk nivå där Markus med sin spetskompetens och sitt offensiva arbete kommer att bidra till att höja vår nivå”, kommenterar MODO Hockeys Sportchef Fredrik Glader.

Markus har gjort en stark insats i HockeyEttan där han de senaste åren i Borlänge har gjort fler mål än spelade matcher. Markus har också tidigare erfarenhet av Hockeyallsvenskan med 226 matcher där han bland annat har spelat med Tingsryd, Västerås och Södertälje.

– Jag vill tacka för ett jättebra samarbete med Borlänge för att kunna möjliggöra detta. Hans senaste säsonger och resultat i hockeyettan visar att det är en spelare som håller Hockeyallsvensk nivå där Markus med sin spetskompetens och offensiva arbete kommer att bidra till att höja vår nivå, kommenterar sportchef Fredrik Glader.

Markus är redo för spel och kommer att ansluta till laget under söndagen för träning och kommer delta i hemmamatchen på måndag. Han är kontrakterad säsongen ut.

Julia Erixon