Michela Cava stannar i MODO Hockey
Publicerad: 2018-04-19
Dam
MODO Hockey kan idag meddela att Michela Cava signerat ett nytt tvåårsavtal med klubben och återvänder därmed för spel i SDHL 2018/2019. "Michela Cava gjorde en bra säsong senast där hon bidrog väldigt mycket i det offensiva spelet", kommenterar MODO Hockeys sportchef Björn Edlund.

Michela Cava kom till MODO Hockey från Toronto Furies där hon svarade för 6 mål och 8 assist för 14 poäng och en andra plats i lagets interna poängliga. I sin första säsong i SDHL vann Cava den interna poängligan i MODO Hockey med 55 poäng på 36 matcher genom 25 mål och 30 assist i en övertygande säsong. Den noteringen innebar även en femteplats i SDHLs poängliga och en femteplats i skytteligan.

Det står nu klart att Michela Cava stannar i MODO Hockey när hon signerat ett nytt tvåårskontrakt som gäller för 1+1 säsong.

– Det känns väldigt bra att fortsätta i MODO Hockey då det första året här var riktigt roligt då det både var en härlig upplevelse med att lära sig nytt språk och en ny kultur. Jag har verkligen trivts i Örnsköldsvik och i föreningen, kommenterar Michela Cava och konstaterar:

– Jag har även utvecklats som spelare där jag har kunnat fokusera till hundra procent på ishockey vilket har varit en stor skillnad för mig. Det är även en av anledningarna att jag vill fortsätta i MODO Hockey. Försäsongsträningen har startat och jag ser redan fram emot nästa säsong.

"Cava var verkligen det vi sökte"

MODO Hockeys sportchef Björn Edlund är glad att lagets förstacenter förlänger kontraktet och återvänder för spel i SDHL säsongen 2018/2019.

– Michela Cava är en offensiv spelare och var verkligen det vi sökte i en stark center som är en smart spelare och även en bra tekare. Hon är en komplett offensiv spelare och vi är glada över att hon vill fortsätta sin utveckling hos oss de kommande säsongerna, kommenterar Edlund.

Kontraktsöversikt MODO Hockey 2018/2019

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson